"Pas op in het bos!
Liefs,
Caranella"

Algemene informatie

  • ISBN: 9789081116817
  • Tot 12 jaar
  • Thema: De geheimen van het bos en zijn planten
  • Prijs: € 10
Kinderboek De boswandelingdoor Heidi als Caranella

Synopsis

Tijdens een boswandeling maakt de bosfee een paar ondeugende kinderen attent op hun vernielende houding en brengt zij hen met kennis en geduld tot andere inzichten. In dit boekje wordt op een eenvoudige en speelse manier informatie meegegeven over de goede, minder aangename en soms ook giftige planten die wie in de natuur tegenkomen. Ook aan de illustraties is heel wat aandacht besteed. Ze geven niet alleen een duidelijk en herkenbaar beeld weer van de beschreven planten, maar weerspiegelen ook de verschillende situaties en de gevoelens van de personages. Hierdoor is het boekje ook voor jonge kinderen visueel aantrekkelijk.

Het is een leuk verhaal voor kinderen waar ook volwassenen heel wat kunnen van opsteken. Een mooi en tevens leerrijk kinderboek dus !

Bestelformulier

Wil je dit leuke kinderboek aankopen? Gelieve dan onderstaand formulier in te vullen. Vervolgens krijg je een mailtje met alle nodige informatie. De verzendkosten bedragen €5,00.

Foto van auteur Heidi als Caranella

Over de auteur Heidi Delen

Alles begon met de boekenreeks ‘Caranella vertelt’. Caranella is een dame met een leuke hoed die de verhalen, geschreven door Heidi Delen, vertelt. In de reeks zijn reeds 8 titels verschenen: De Boswandeling, Het ventje met rood haar, Vogeltje Kwaak, Lange Zwabber, De kok die niet koken kan, Hermelijn en de kristallen bol, Stekelding en de blikken doos, Mama, waar is de hemel?.
Elk verhaal bevat een onderliggend thema zoals: rouwverwerking, pestgedrag, verdraagzaamheid, de geheimen van het bos en zijn planten, …