Meer dan beauty

Bij een gelaatsverzorging wordt er telkens gewerkt met producten niet getest op dieren. Hoe kan ik wellness  en rust brengen als aan de producten waar ik mee werk het lijden van een levend wezen aan vooraf is gegaan. Ik verwerk in de klassieke gelaatsverzorging telkens ook mijn energetisch achtergrond. Spanningen worden weggenomen en benoemd. Het lichaam en geest worden gereset. Met een heerlijk gevoel, totaal ontspannen en volledig opgeladen ga je weer naar huis.

Fotogalerij

Reviews van onze klanten

Heidi geeft me verhelderende gedachten en daardoor krijg ik inzicht in mezelf. Ik krijg de wegwijzers om te transformeren. Telkens dankbaar.
Martine

Voetreflex-consult, een unieke belevenis die een diepe indruk nalaat. Gelaatsverzorging, een verademing. Cursussen die op professionele manier gebracht worden en je heel wat wijsheid bijbrengen.

Rita

Voetreflex-consult: deze behandeling is ontspannend en tevens zeer leerrijk en inspireert je om verdere stappen in je leven te zetten. Als je zoekt naar iemand die je begeleidt zonder oordeel is dit een fantastische manier om je eigen leven aan en op te pakken. Met momenten confronterend maar als je verder wil, is dit soms wel nodig!

Ann
Alles leren over het menselijke lichaam en de energiebanen? Tegelijkertijd ontdekken hoe je hierop kunt inspelen? Het kan allemaal tijdens deze inspirerende cursussen die veel verder gaan dan andere… Ik heb me echt met plezier laten meevoeren door het enthousiasme van Heidi… Een echte aanrader!
Monique

De energetische massage opleiding: ik heb hier heel veel geleerd op een ervaringsgerichte manier. Fantastisch hoe je leert voelen en ook hoe het voelt want je hebt als cursist de kans om ook op klanten te oefenen. Er is tijd voor vragen, je wordt als het ware vloeiend aangenaam doorheen heel de opleiding geloodst waardoor je enorm veel bagage meekrijgt. Heidi is een leraar met een zeer breed gamma aan vakkennis. Zeer inspirerend!

Ann

Deze massage, met heerlijk geurende oliën, brengt zowel rust als ontspanning voor lichaam en  geest … onvoorstelbaar!

Terwijl Heidi met haar streelzachte doch krachtige handen mijn huid verwende, werden tegelijk ook de dieper liggende spieren aangepakt … Zalig!!!

Op een onverklaarbare manier komen emotionele problemen naar boven … Deze worden aangekaart en besproken met raadgevingen en tips!

Als deze massage tot doel heeft het evenwicht in de verschillende energiekanalen in het lichaam te herstellen, dan is dit meer dan geslaagd  … spanning, vermoeidheid en druk worden als het ware uit het lichaam weggezogen. Je voelt je herboren, ontspannen, opgelucht …

Een overheerlijke ervaring waarbij zowel lichaam als geest fysiek, emotioneel en spiritueel worden aangepakt! Ik kijk alvast  uit naar de volgende afspraak! Bedankt Heidi! 

M.

La Source de Beauté is een aangename en ontspannende plek waar je volledig tot rust kan komen. Naast de standaardbehandelingen, die je in de meeste andere schoonheidsinstituten vindt, kan je bij Heidi ook terecht voor energetische voetreflex-consult, energetische massages, familieopstelling en verschillende cursussen. Heidi is een bijzondere vrouw met een speciale gave en een ontzettend warm hart. Elke sessie bij haar is een spannend avontuur waarin ze je meeneemt op ontdekkingsreis in jezelf. Je krijgt antwoord op bepaalde levensvragen zoals: wie ben ik, welke rol speel ik in het geheel, welke richting ga ik uit in mijn leven, welke keuzes heb ik en waarom heb ik bepaalde keuzes in mijn leven gemaakt. Kortom je leert jezelf, je sterke en zwakke kanten, je patronen en familiepatronen kennen en hoe je gedachten en emoties je lichaam beïnvloeden. Op wonderbaarlijke wijze weet Heidi het probleem zo te vinden en behandelt ze steeds het geheel: lichaam, geest en ziel waardoor je weer in evenwicht komt en je levenskwaliteit verbetert. Heidi brengt bepaalde, bewust of onbewuste patronen, denkprocessen, emoties en gedrag aan het licht en helpt je deze te doorbreken. Dit proces is boeiend en leuk, maar bij momenten enorm pijnlijk. De confrontatie met jezelf kan zeker in het begin heel moeilijk zijn, maar Heidi gidst je er met een overvloed aan liefde en zachtheid doorheen en ondersteunt je met veel geduld en begrip bij het verwerkingsproces en geeft kracht waar nodig. Heidi leert je naar binnen te kijken en naarmate je meer zelfkennis en inzicht verwerft, ben je in staat in de toekomst bepaalde situaties beter te begrijpen.

Ben je geïnteresseerd in het optimaal functioneren en terug in balans brengen van het menselijk lichaam. Of wil je zelf aan de slag met energetisch lichaamswerk voor familie en vrienden of op professioneel vlak, kan je bij La Source de Beauté, zonder enige voorkennis van het onderwerp, ook terecht voor cursussen. Heidi heeft haar eigen leuke, verrassende en vernieuwende manier van lesgeven. Ze legt alles haarfijn en in begrijpelijke mensentaal uit. In enkele lessen, waar anderen er maanden overdoen, slaagt ze er in om de leerstof verbazingwekkend snel en met ontzettend veel enthousiasme over te brengen. Ze beantwoordt al je vragen met evenveel toewijding en staat je steeds bij met raad en daad.

Dank je Heidi om altijd je vrolijke zelf te zijn, een steun en toeverlaat in moeilijke tijden, een gids die licht brengt op het levenspad, een geweldige mentor en een prachtig voorbeeld. Zonder jou zou ik niet staan waar ik nu sta. Bedankt!

V.

Je wordt dadelijk verwelkomd door een positieve warme gastvrouw in een rustige sfeervolle omgeving. Ik heb altijd het gevoel dat er naar mij geluisterd wordt en dat ik en mijn klachten ernstig worden genomen. Dat geeft mij een goed gevoel en wanneer je dan ook nog de aangepaste behandeling krijgt en je voelt verbetering, dan ga je met een nieuwe kracht weer de wereld in. Want dat is wat ik altijd weer opnieuw ervaar wanneer ik bij Heidi ben langs geweest: Ik heb opnieuw energie en levenslust. Dus bedankt Heidi om telkens opnieuw mijn energie naar boven te halen. Ik kan het iedereen aanraden.

Yen

Ik ben verslaafd aan de magische handen van Heidi…  Energetishe voetreflexologie helpt mij enorm! Can’t do without it!

Soum

Een aantal jaar geleden kreeg ik van een vriendin een bezoekje aan Heidi cadeau. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Vanaf het eerste moment was het indrukwekkend. In een sfeer van totaal vertrouwen, lijkt het of Heidi mij leest. En altijd de spijker op de kop slaat. Ik vind het en haar bijzonder en ben mijn vriendin dankbaar voor haar cadeau. En Heidi ben ik dankbaar voor haar rol en wijsheid in mijn leven.

Karin

Ik bezoek La Source de Beauté al jaren. Steeds kijk ik uit naar een sessie met Heidi. Zij kan op een zeer zuivere manier mijn energie kanaliseren, en haar beeldspaak helpen me om mijn gevoelens te vertalen. Haar inzichten helpen me steeds opnieuw te evolueren. Ik ben Heidi erg dankbaar voor haar hulp x.

Sabin

Interesse of vragen? Contacteer ons.

Contactgegevens

Vul het formulier in of gebruik onderstaande contactgegevens om ons te contacteren. We helpen graag!

Telefoonnummer

  • 0471 28 19 85

E-mail

  • info@lasourcedebeaute.be